Bianca is eerlijk en duidelijk. Ze geeft structuur aan de coaching/sessie en ze straalt vertrouwen en kracht uit. Door het creëren van een rustige en fijne sfeer kan ik dingen loslaten en mezelf verdiepen. Ze voelt goed aan hoeveel ik nog aankan in een sessie en waar ik extra ondersteuning en/of inzicht nodig heb. Tevens krijg ik de tijd om tijdens de sessies de dingen binnen te laten komen. En ook al is dit voor mij soms moeilijk ik leer in de sessies mijn emoties te voelen en tonen en daar gaat ze heel respectvol mee om.

Therese

Bianca is een lieve, enthousiaste en meelevende vrouw met passie voor haar werk. Ze heeft mij geleerd op een positieve manier het beste uit mezelf te halen.

Hierdoor sta ik sterker in mijn schoenen en begrijp ik anderen beter.

Sandy

Tijdens elke sessie heb ik mij zeer gezien en begrepen gevonden. Bianca is zeer betrokken, kijkt naar je en anticipeert op je non verbale communicatie. Ze luistert en vraagt door. Ze probeert eruit te halen wat erin zit. Ik heb nooit gedacht bij iets wat ik zij, nu denkt Bianca hier iets van, of zal ze me nu stom vinden, ik voelde me altijd op mijn gemak.

Marieke

Ik voelde me enorm gezien door Bianca. Ze was oprecht geïnteresseerd, betrokken en wist goed door te vragen. Ze begeleidde mij goed en was goed om steeds weer het positieve ergens uit te halen. Ze gaf een veilige gevoel en houdt de structuur in gaten tijdens de sessies. Bianca heeft duidelijk ervaring met het werken met mensen, communicatie en hulpverlenen. Haar betrokkenheid en rust was heel natuurlijk.

Sonja

Bianca neemt de tijd om je te leren kennen, te luisteren naar wat je zegt en te voelen waar je behoeften liggen. Waar ik soms moeite had met de wirwar aan gedachten helpt Bianca je de samenhang erin te zien. Bianca zorgt ervoor dat kleine successen ook worden gevierd en dat je stilstaat bij wat je al hebt bereikt. Bianca kan erg goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Een spiegel voor de mindere dingen maar juist ook voor de overwinningen.

De terugkoppelingen en de reflectieverslagen zorgden ervoor dat ik bij de les bleef. Dat was erg prettig en ook bijzonder omdat dat huiswerk naadloos aansloot bij mijn huidige situatie.

Stefanie