Ik ben Bianca van der Riet, getrouwd en heb drie zoons, waarvan één tweeling. Ik heb jarenlang gewerkt binnen de jeugdhulpverlening en sinds een aantal jaar heb ik mij gericht op individuele- en relatiecoaching.

De persoonlijke ontwikkeling van een ander inspireert mij.  Ik hou er van om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Veranderen doe je zelf, maar daar wil ik jou graag bij ondersteunen.

Positief, onbevooroordeeld en empathisch zijn woorden die mijn cliënten aan mij teruggeven. Ik sta voor actieve sessies waarin we ook praktisch aan de slag gaan. Oplossingsgericht, vanuit vertrouwen, wederzijds respect en oprechte aandacht. Vanuit een open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Op deze manier brengen we de coachvraag in kaart en kunnen we werken aan verbetering, verandering, verbinding met jezelf of in jullie relatie.

Mijn aanpak is efficiënt en concreet. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken die aansluiten bij de hulpvraag; verbindende communicatie, RET, oplossingsgericht, biografisch werk, systemisch werk, balans kleurentest en EFT (Emotionally Focused Therapy)

Gecertificeerd en Geaccrediteerd:

Opleidingen:

  • Sociaal pedagogisch hulpverlening (HBO)
  • EFT relatietherapie
  • Post HBO Registeropleiding tot professioneel coach bij Balansgroep